Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@20:33:57 GMT

مسیر رشد توسعه دهنده های اپ هموار می‌شود

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۸۱۲۷۹

مسیر رشد توسعه دهنده های اپ هموار می‌شود

به‌تازگی و همگام با فروشگاه‌های اپلیکیشن در دنیا، دو تا از فروشگاه‌های اپلیکیشن ایرانی نیز حق السهم خود از اپلیکیشن‌ها را از 30 به 15 درصد کاهش داده‌اند.

اقدام فروشگاه‌های اپلیکیشن مانند بازار و مایکت اقدام خوبی است و این اقدام جهانی بخصوص که فروشگاه‌های داخلی هم در حال اجرای آن هستند، بسیار برای توسعه دهندگان اپلیکیشن‌ها مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چون توسعه دهندگان 30 درصد از درآمد حاصل از فروش خود را به‌عنوان حق السهم به آن فروشگاه‌ها پرداخت می‌کنند، مبلغی که می‌تواند سود خالص کار یک توسعه دهنده باشد. با این اقدام جدید رقم حق السهم 30 درصدی به 15 درصد کاهش یافته و گویی فروش و سودخالص توسعه دهنده افزایش یافته است.
توسعه دهنده با این کاهش 15 درصدی از حق السهم فروشگاه می‌تواند برای توسعه اپ خود، تیم خود و هزینه‌های بازاریابی و... هزینه کند. فروشگاه بازار هم اکنون بیش از 150 هزار اپلیکیشن دارد که 16 درصد آن مربوط به دسته آموزش که بزرگترین دسته‌بندی نرم افزارهای موبایل است، می‌شود. بیش از 99 درصد محصولات نرم افزاری موبایلی زیر 10 هزار تا نصب دارند و نتوانسته‌اند بزرگ‌تر شوند علت هم این است که برای توسعه دهندگان به صرفه نبوده تا بیشتر بازاریابی کرده و محصول خود را به کاربران بیشتری معرفی کنند ولی حالا با این اقدام فروشگاه‌ها، نرم افزار موبایلی به توسعه دهندگان کمک می‌کند تا سرمایه‌گذاری و تبلیغ کرده و بیشتر رشد کنند.
درست است که این قاعده خارج از ایران و از اپ استور شروع شده ولی معمولاً در صنایع مرسوم است که سازمان‌های بزرگ از زیرمجموعه‌ها و تأمین کنندگان خود به شیوه‌های مختلف حمایت کنند و این کاهش سهم کارمزد یکی از این اقدام هاست که منجر به تولید اپ‌های باکیفیت برای بارگذاری روی فروشگاه‌های اپ می‌شود.
چنین اقدامی در حوزه نرم افزار کم بود و این رویکرد مثبت و پیشقدم شدن از سوی فروشگاهی مانند بازار و... که جزو بخش خصوصی است، قابل تقدیر است و می‌تواند تغییر چابکی در این بخش را ایجاد کند. البته هرچند قطعاً در کوتاه مدت از سهم درآمدی این فروشگاه‌ها کم می‌شود اما در بلندمدت برای آنها برد خواهد داشت.
کاش دولت هم در زمینه حمایت از توسعه دهندگان اپلیکیشن‌ها ورود کند. دولت در نشر کاغذی، آنها را از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده  معاف کرده است. چه خوب بود که در نرم افزار تلفن همراه هم ناشران را از پرداخت 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده معاف کنند. از آنجایی که کاربران آنلاین تمایل به خرید محصولات رایگان دیجیتالی دارند، عملاً توسعه دهنده 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده را از جیب خود می‌پردازد یا فروشگاه‌ها از مبلغی که فروش رفت، سهم برمی دارند  و چند درصدی از توسعه دهنده کم می‌کنند. اگر برای جامعه کوچک ناشر دیجیتال معافیت از اخذ ارزش افزوده در نظر بگیرد و این میزان به جیب توسعه دهنده باز گردد، اشتغال و توسعه این صنعت رونق پیدا می‌کند و محصولات خوب و باکیفیتی را راهی بازار خواهد کرد.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فروشگاه های اپ توسعه دهندگان ارزش افزوده توسعه دهنده فروشگاه ها حق السهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۸۱۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد

به گزارش خبرنگار خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین تکریم و معارفه معاونان قدیم و جدید فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار و بر تحقق تمدن‌سازی نوین اسلامی تأکید و مقرر شد این مهم در اولویت کاری حوزه معاونت جدید قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در این آیین با تأکید بر تقویت و توسعه حرکت‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، گفت: تمدن‌سازی نوین اسلامی در گروه یکپارچگی و حرکت به سمت تقویت سرمایه‌های فرهنگی و احیای باور‌های دینی و آموزه‌های اسلامی است که باید مورد اهتمام ویژه قرار گیرد.

محمدحسین رنجبر، حرکت در مسیر منویات مقام معظم رهبری و تأکید بر تحقق شعار سال، با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم را نوعی فصل‌الخطاب فرهنگی خواند و بیان کرد: دانشگاه‌ها در این مسیر، وظیفه سنگینی را بر عهده دارند و باید در تحقق این شعار، با برنامه ریزی و حرکت منسجم، اقشار جامعه را در این راستا رهنمون باشند.

وی از حوزه فرهنگی و دانشجویی به‌عنوان مهم‌ترین و تأثیرگذارترین حوزه در امر تربیت و انسان‌سازی نام برد و افزود: رسالت حوزه فرهنگی و دانشجویی، رسالتی خطیر و حیاتی است و دانشگاه باید برای تمام فعالیت خود یک پیوست فرهنگی ارائه دهد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با تأکید بر اشاعه فرهنگ اسلامی و انقلابی در دانشگاه به حفظ و تقویت روحیه خودباوری در جوانان تقویت تشکل‌های دانشجویی، ارتقای مهارت‌آموزی جمعی و انجام کار تیمی، توسعه ورزش‌های حرفه‌ای و همگانی، توسعه نشریات دانشجویی، برگزاری مستمر کرسی‌های آزاداندیشی و ... از وظایف حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی است.

رنجبر اضافه کرد: باید همه بدانیم و بپذیریم که کار فرهنگی مختص متولیان فرهنگی نیست؛ بلکه همه وظیفه داریم با امر به معروف و نهی از منکر و با استدلال و منطق در روشنگری و اقناع سازی افکار عمومی جامعه سهیم باشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، تقویت اخلاق اسلامی در جوانان، ارتقای توانایی‌های فکری و چگونگی عبور از لغزش‌ها و مراحل سخت زندگی را مستلزم چگونگی عملکرد دانشگاه‌ها در اجرا و عملیاتی کردن برنامه‌های فرهنگی دانست و با معرفی احسان محمدی‌نژاد به عنوان معاون جدید فرهنگی و دانشجویی از خدمات محمد حیدری نارمندی قدردانی کرد.

مسئول دفتر نهاد معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در این نشست، خدامحوری، قرارگرفتن در مسیر اهل‌بیت، صبر و استقامت را سه مؤلفه اصلی در عبور از شرایط سخت دانست و متذکر شد: کار باید با نیت و هدف پاک برای رضای خداوند با بهره‌مندی از سیره امامان معصوم علیه‌السلام با استقامت و بردباری انجام شود و در آن خدمت به خلق خدا هدف و نیت اصلی انجام کار باشد.

حجت الاسلام اسماعیل پاک‌نژاد با قدردانی از تلاش‌های متولیان عرصه فرهنگی در دانشگاه عنوان کرد: اقدامات و فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان رضایت‌بخش و ستودنی است و نیاز است برای تحقق محور‌های گام دوم انقلاب و عملیاتی کردن شعار سال با استفاده از همه ظرفیت‌های دانشگاه پیش رفت.

در این آیین احسان محمدی‌‌نژاد، معاون جدید حوزه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز با اشاره به برنامه‌های خود در توسعه حوزه فرهنگی ودانشجویی گفت: حوزه فرهنگی و دانشجویی به منزله دوبال پرواز دانشجوست و باید با انجام یک برنامه ریزی منسجم، مشارکت همگانی و کار تیمی همگی در تقویت اهداف دانشگاه سهیم باشیم.

وی در پایان از دانشگاهیان و بخش‌های دانشگاه خواست تا در توسعه و پیشرفت این حوزه او را همراهی و از ارائه مشورت‌های به موقع و حیاتی دریغ نورزند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق وصل می شود
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق متصل می شود
  • بررسی مجدد پروژه توسعه شرقی خط 2 مترو تهران
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • چالش‌های آوج در مسیر توسعه
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • توسعه گذر و مسیرهای گردشگری در تهران/ سرانجام ایجاد شهرداران ویژه ناحیه چه شد؟