Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمار Sensor Tower نشان می‌دهد کاربران اپلیکیشن موبایل در فصل اول ۲۰۲۲ بالغ‌بر ۳۲٫۵ میلیارد دلار در قالب خرید درون‌برنامه‌ای و تهیه‌ی اشتراک پول خرج کرده‌اند. مؤسسه‌ی تحقیقاتی Sensor Tower در گزارشی جدید می‌گوید میزان استقبال از اپلیکیشن‌ها در سراسر دنیا و پولی که کاربران در قالب خرید درون‌برنامه‌ای خرج کرده‌اند، در فصل اول سال جاری میلادی تغییر خاصی نسبت‌به فصل اول ۲۰۲۱ تجربه نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته‌ی Sensor Tower میانگین تعداد کاربران فعال ماهانه در اپلیکیشن‌های برتر رشد ۴٫۸ درصدی سالانه تجربه کرده و در برخی از بخش‌ها نظیر اپلیکیشن‌های پزشکی شاهد افزایش چشمگیر محبوبیت بوده‌ایم.

آمار نشان می‌دهد اپلیکیشن‌های مسیریابی پس از اپلیکیشن‌های پزشکی بیشترین رشد را داشته‌اند و استفاده از آن‌ها در فصل اول ۲۰۲۲ نسبت به فصل اول ۲۰۲۱ به‌میزان ۲۳٫۵ درصد افزایش پیدا کرده است. اپلیکیشن‌های مربوط به مسافرت در رتبه‌ی سوم قرار گرفته‌اند. در دو فصل قبلی اپلیکیشن‌های حوزه‌ی کسب‌و‌کار بیشترین رشد را تجربه کرده بودند.

Sensor Tower می‌گوید افزایش استفاده از اپلیکیشن‌های مسیریاب در فصل اول ۲۰۲۲ احتمالاً به دلیل کاهش محدودیت‌های ناشی از ویروس کرونا و افزایش مسافرت در بین مردم بوده و از طرفی افزایش تعداد کاربران ماهانه‌ی اپلیکیشن‌های پزشکی نیز به ویروس کرونا نسبت داده شده است.

براساس آمار، پول خرج‌شده توسط کاربران در قالب خرید درون‌برنامه‌ای و تهیه‌ی اشتراک اپلیکیشن‌ها در فصل اول ۲۰۲۲ با تغییر خاصی روبه‌رو نشده و صرفاً ۰٫۶ درصد نسبت به فصل اول ۲۰۲۱ افزایش یافته تا به ۳۲٫۵ میلیارد دلار برسد. پول خرج‌شده در اپ استور اپل بیش از دو برابر بیشتر از پلی استور گوگل بوده و از ۲۰٫۶ میلیارد دلار در فصل اول ۲۰۲۱ به ۲۱٫۸ میلیارد دلار در فصل اول ۲۰۲۲ رسیده است.

پول خرج‌شده توسط کاربران پلی استور تقریباً ۱۰٫۷ میلیارد دلار بوده است. کاربران این فروشگاه در فصل اول ۲۰۲۱ تقریباً ۸٫۵ درصد پول بیشتری در قالب خرید درون‌برنامه‌ای خرج کرده بودند (۱۱٫۷ میلیارد دلار).

تیک تاک (که در چین با نام Douyin شناخته می‌شود) جایگاه خود را به‌عنوان پردرآمدترین اپلیکیشن حفظ کرده است. کاربران تیک تاک در فصل اول ۲۰۲۲ در دو فروشگاه اپ استور و پلی استور مجموعاً ۸۲۱ میلیون دلار هزینه کرده‌اند. در پلی استور، تیک تاک پس از گوگل وان در رتبه‌ی دوم جای گرفته است. گوگل وان در بازه‌ی زمانی موردبحث تقریباً ۲۵۰ میلیون دلار درآمد برای گوگل به ارمغان آورده است.

به گفته‌ی Sensor Tower «اولین دانلود» در اپ استور و پلی استور رشد سالانه‌ی ۱٫۱ درصدی کرده و به ۳۶٫۸ میلیارد دانلود رسیده است. هر دو پلتفرم رشد تقریباً مشابهی تجربه کرده‌اند، اما سهم فروشگاه گوگل همچنان بسیار بیشتر است. تعداد اولین دانلود‌های اپ استور به ۸٫۵ میلیارد و تعداد اولین دانلود‌های پلی استور به ۲۸٫۳ میلیارد می‌رسد.

تیک تاک نه‌تن‌ها در اپ استور بلکه در مجموع آمار پلی استور و اپ استور بیشترین دانلود را ثبت و فیسبوک جایگاه اول خود را در پلی استور حفظ کرده است.

درآمد ناشی از بازی‌های موبایلی در اپ استور و پلی استور با کاهش مواجه شده و به ۲۱ میلیارد دلار رسیده است. همچنین درآمد بازی‌های موبایلی در فروشگاه اپل با افت ۲٫۳ درصدی ۱۲٫۹ میلیارد دلار و در فروشگاه گوگل با افت ۱۳٫۸ درصدی ۸٫۱ میلیارد دلار اعلام شده است.

سه بازی پردرآمد برتر پلتفرم‌های موبایلی توسط شرکت‌های چینی توسعه داده شده‌اند. دانلود جهانی بازی‌های موبایلی در فصل اول ۲۰۲۲ با رشد ۲٫۱ درصدی مواجه شد و به ۱۴٫۴ میلیارد رسید.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: اپلیکیشن سراسر دنیا خرید درون برنامه ای سال جاری میلادی کاربران فعال ماهانه اپ استور و پلی استور میلیارد دلار فصل اول ۲۰۲۱ اپلیکیشن ها اپ استور پول خرج تیک تاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۰۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبلت جدید HTC باتری بزرگ و اندروید ۱۴ دارد

جولای ۲۰۲۲ (مرداد ۱۴۰۱)، HTC تبلت A101 را در بازارهای آفریقای جنوبی و روسیه معرفی کرد. دو سال از آن زمان می‌گذرد و اکنون تبلت HTC A101 Plus Edition در روسیه رونمایی شده است.

تبلت میان‌رده‌ی جدید اچ‌تی‌سی صفحه‌نمایش ۱۰٫۹۵ اینچی WUXGA از نوع IPS LCD با وضوح ۱٬۹۲۰ در ۱٬۲۰۰ پیکسل و نسبت تصویر ۱۶:۱۰ دارد. قدرت دستگاه را تراشه‌ی Unisoc T606 با فرکانس ۱٫۶ گیگاهرتز تامین می‌کند. انتظار می‌رفت نسخه‌ی پلاس قدرتمندتر از نسخه‌ی سال ۲۰۲۲ باشد؛ اما نسخه‌ی A101 با تراشه‌ی Unisoc T618 عملکرد بهتری دارد.

فضای‌ذخیره‌سازی ۱۲۸ گیگابایتی با پشتیبانی از کارت حافظه‌‌ی میکرو SD تا ۲۵۶ گیگابایت، ۸ گیگابایت رم، باتری ۷٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ ۱۰ وات و اندروید ۱۴ از دیگر مشخصات تبلت جدید اچ‌تی‌سی است.

تبلت A101 پلاس‌ ادیشن دارای دوربین اصلی دوگانه‌ی ۱۳ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی، اسپیکرهای چهارگانه، بازکردن قفل با چهره، Wi-Fi 802.11 با پشتیبانی از حالت دوبانده، بلوتوث ۵، اتصال USB Type-C و دو اسلات نانوسیم است. ابعاد آن ۲۵۶٫۶ در ۱۶۸٫۲ در ۷٫۵ میلی‌متر و وزنش ۵۰۱ گرم است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • رکوردشکنی ایمنی هوایی در 2023
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • هزینه ارزی حج تمتع ۱۴۰۳ چند دلار است؟
  • هزینهٔ حج امسال، ۳۰۰ دلار کمتر است
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • تبلت جدید HTC باتری بزرگ و اندروید ۱۴ دارد
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟